Tdefter -- Til Daglig eftertanke

 

Om Tdefter

Hvad er Til Daglig Eftertanke?

Til Daglig Eftertanke (TDE) er en bog, der udgives af Anonyme Alkoholikere. Bogen indeholder citater fra AA's litteratur og kommentarer hertil. Bogen er opdelt, så der er en side for hver dag i året og benyttes til daglig reflektion af mange AA'ere. Bogen sælges naturligvis af AA, men Anonyme Alkoholikere har også oprettet en e-mail service

Få TDE pr. e-mail
Mange AA'ere bruger i stigende omfang computere i deres dagligdag og Anonyme Alkoholikere har oprettet en e-mail service, så man kan få tilsendt dagens TDE. Servicen er gratis. Hvis du vil med på mailinglisten, skal du blot udfylde nedenstående rubrikker og sende det til TDE-administratoren. Listen er en privat liste og er kun tilgængelig for medlemmer. Derfor bliver du også bedt om at vælge et password, så uvedkommende ikke kan misbruge dit medlemsskab. Passwordet er også nødvendigt, hvis du vil ændre dine indstillinger.

Hvis du vil være medlem af TDE?
For at blive medlem, så udfyld felterne herunder, og du vil modtage en mail, som bare skal besvares, dette for at andre ikke skal indmelde dig. Dette er en privat liste, og den er ikke tilgængelig for ikke medlemmer.


Når du har sendt din tilmelding, vil du modtage en bekræftelse. Du vil også modtage vejledning i at ændre dine indstillinger og evt. framelding.
OBS! Der kan ikke sendes mail til denne liste! """

Alle e-mails som er sendt til denne liste kan findes i Tdefter Arkivet. (Arkivet er kun tilgængelig for medlemmer af listen.)

Sådan bruges mailinglisten Tdefter
E-mail til alle på listen sendes til tdefter@alkoholikeren.dk.

Du kan tilmelde dig listen eller ændre indstillingerne for dit medlemsskab nedenfor:

Tilmelding til Tdefter

Du kan tilmelde dig Tdefter ved at udfylde skemaet herunder. Du vil modtage en e-mail der beder dig bekræfte tilmeldingen, så andre ikke kan tilmelde dig listen uden dit samtykke. Dette er en skjult liste, hvilket betyder at medlemslisten kun er tilgængelig for listeadministrator.

  Din email-adresse:  
  Navn (valgfrit):  
  Du kan skrive en Adgangskode i følgende felter. Dette er kun en simpel beskyttelse, men forhindrer at andre får adgang til dine indstillinger. Brug ikke en værdifuld Adgangskode, for din adgangskode kan blive sendt til dig i klartekst via E-mail.

  Hvis du ikke skriver en Adgangskode, vil du automatisk få tildelt en Adgangskode. Den vil blive sendt til dig, så snart du har bekræftet din tilmelding. Du kan senere bede om at få din adgangskode tilsendt, eller du kan ændre den.

  Ønsket Adgangskode:  
  Ønsket Adgangskode en gang til:  
  Vælg sprog for meddelelser:  
  Vil du benytte sammendrag-modus? Nej Ja

Medlemmer af Tdefter
(Medlemslisten er kun tilgængelig for listens administrator.)

Indtast administratoradresse og adgangskode for at se listen over medlemmer:

Administratoradresse: Adgangskode:   

Skriv din e-mailadresse her for at ændre dine personlige indstillinger for listen (f.eks. leveringsmodus, få tilsendt/ændre adgangskode, eller framelde dig listen Tdefter).

Hvis du efterlader feltet tomt, vil du blive bedt om din e-mailadresse


E-mailisten Tdefter administreres af tde at alkoholikeren.dk
Administrativ side for Tdefter (kræver login)
Liste over alle maillister på alkoholikeren.dk

Delivered by Mailman
version 2.1.9
Python Powered GNU's Not Unix